Marea noastra cea de toate zilele

De cand a inceput vara, mai toata lumea care se perinda pe jegul nostru de litoral se plange de japca si jecmaneala de acolo. Week end-ul asta am fost si eu la mare, dar cred ca deja e redundant sa povestesc despre nesimtirea celor care ofera “servicii”, despre jegul de pe plaje sau despre marea plina de ambalaje, rahati (cu ochi si fara) sau alge.
O sa va povestesc despre un loc in Constanta, departe de plaja, departe de Mamaia. E un soi de restaurant, plimba-tava mai exact, care pare neverosimil. In primul rand e curat. In al doilea rand oamenii care lucreaza acolo iti zambesc, sincer as spune eu. Apoi, mancarea e ieftina si buna … pur si simplu. In trei insi am luat o portie de musaca, una de paste cu carne, una de cotlet de porc cu sos de ciuperci, una de carne de vita cu sos de rosii, una de cartofi taranesti, basca o salata de legume si bautura. Si toata afacerea a costat cam 65 de lei. Si mancare de restaurant asa buna nu cred ca am mai mancat decat pe alte meleaguri. Restaurantul cu pricina se cheama 4 Friends (restaurant & take away) si imi este foarte ciuda ca nu stiu sa explic cum se ajunge la el. Ca sa va dau o mostra despre angajatii de acolo, doamna care strangea de pe mese a vazut ca nu reusiseram sa mancam din cartofii taranesti decat foarte putin. S-a oferit sa ni-i puna la pachet, dar i-am spus ca mergem pe plaja de acolo. Si atunci a spus ca ii pune la pachet si ii pastreaza in frigider la ei pana seara cand ne intoarcem noi de la plaja. Deja credeam ca face misto de noi 🙂

Asa ca, dragi prieteni, daca vreti sa mancati bine si ieftin in Constanta, nu ocoliti locul asta, o sa ramaneti placut surprinsi.

Share on Facebook
Tagged , , , . Bookmark the permalink.

About Catalin

Not yet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.