Muzica din baruri şi cafenele

Am şi eu o curiozitate: de ce în mai toate barurile, cafenelele şi restaurantele, muzica ambientală urlă de nu-ţi auzi nici propriile gânduri. Deseori merg în astfel de locuri pentru a mă întâlni cu oameni şi pentru a sta la discuţii. Problema e că indiferent cum e muzica – bună sau proastă – sunetul e dat suficient de tare să nu te mai înţelegi om cu persoană.

Mai mult, patronul sau ospătarul-şef se băşică sub limbă când îi spui să dea muzica un pic mai încet, să ne putem auzi. Asta ţinând cont de faptul că astfel de întâlniri au loc ziua şi de multe ori la ora aia sunt mai mulţi chelneri în restaurant decât clienţi.

Chiar şi seara, la vreun restaurant sau pub, i se pare cuiva foarte relaxant să-i bubuie muzica în urechi în timp ce se chinuie să poarte o discuţie?

Sursa foto

Share on Facebook
Tagged , , . Bookmark the permalink.

About Catalin

Not yet :)

2 Responses to Muzica din baruri şi cafenele

  1. flori says:

    Nu ar fi mai bine sa nu intri in asemenea locatii, eu le evit. Este foarte adevarat ca un loc linistit il gasesti greu, dar inca mai exista!
    Problema patronului cati consumatori vor ramane sa asculte bubuiala …

  2. Cata says:

    Nu e chiar asa usor sa eviti pub-urile respective daca acolo ai treaba. Eu nu ma refer la situatia in care te duci seara sa bei o bere cu amicii, ci la intalniri cu diversi parteneri de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *