Dacă tot faceţi o treaba, faceţi-o cum trebuie

Unul din lucrurile care mă enervează este când cineva se apucă de un lucru şi il face în doru’ lelii. Căutam adineaori pe net să văd ce spectacole sunt prin Bucureşti în weekend şi am băgat de seamă că mai toate siteurile de evenimente fac prezentările cât să te scoată din sărite. Alde sapteseri.ro, metropotam.ro şi care or mai fi – la nici unul nu am găsit o prezentare de spectacol întreagă. Mai trebuia să dau un click sau un search pe guglea ca să aflu toate detaliile. De ce nu or putea să facă lucurile simple? Când dau click pe un spectacol, piesă de teatru, concert sau ce o mai fi acolo, aş vrea să văd: când, unde, cine joacă/ cântă/ prestează, cât costă şi doua-trei vorbe de prezentare. Dar nu, de ce să fie simplu şi util când poate fi complicat şi enervant? Pe şapteseri îmi spune aproape tot, dar uită să-mi spună cât costă. Probabil e tare greu sa dai un telefon la Godot Cafe-Teatru să întrebi cât costă un bilet. Nu mai spun că dacă intri pe site la Teatrul Naţional sau la Operă sau la Ateneu şi vrei să vezi ceva de bilete, nu scapi fără minim 3 click-uri. Nici nu vreau să mâ gândesc ce trebuie să faci dacă vrei să cumperi/ rezervi online un bilet.

Share on Facebook
Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Catalin

Not yet :)

2 Responses to Dacă tot faceţi o treaba, faceţi-o cum trebuie

  1. Nick says:

    Aparent lucrurile sunt simple. Doar ca experienta mi-a dovedit altceva.
    Administrez un site turistic cu un continut foarte bogat. Printre altele, aproximativ 15.000 de obiective turistice. Exista descrierile, pozitionare pe harta etc. Si mi-a venit mareata idee sa ofer user-ului si detalii suplimentare – preturi (adulti, copii, grupuri, reduceri), orar (perioade, zile, ore), cum se ajunge etc. Aparent, foarte simplu. Realitatea m-a contrazis, mai mult de 70-80 de astfel de “fise” de obiectiv nu pot completa intr-o zi, in ciuda faptului ca internetul nu este o nebuloasa pentru mine.

    Ce vreau sa spun este ca tocmai aceste mici detalii pe care vrei sa le completezi iti mananca enorm de mult timp.

  2. Cata says:

    @Nick: Stiu ca mananca timp, dar fara acele detalii e ca si cum mi-ai spune “vezi ca e un spectacol undeva in Romania, candva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *