Cum să îţi înşeli nevasta cu succes

Dacă tot iţi înşeli nevasta/ prietena, măcar fă-o discret. Amantele sunt de mai multe feluri, aşa că trebuie să te hotărăşti de la început ce vrei: sunt amante long-term, amante one-night-stand, vecina care împrumută nişte zahăr ocazional sau colega de lucru de la filiala din Zalău. În primul rând, dacă vrei să îţi menţii căsnicia/ relaţia, trebuie să ţii cont de nişte principii relativ simple: când înşeli, trebuie să minţi, şi s-ar putea ca o minciună spusă la un moment dat, să trebuiască să devină adevăr. Aşa că fii atent la detalii.

În al doilea rând, evită să te răhăţeşti acolo unde mănânci. Deci vecina cu zahărul e relativ no-no, colega de servici iarăşi e relativ no-no, prietena nevestei e definitely and big no-no. Amanta de cursă lungă e iarăşi un relativ no-no, că lucrurile se pot complica rapid şi iremediabil.

Fii sincer măcar cu una dintre ele: amanta trebuie să ştie că e amantă, în aşa fel încât să nu te trezeşti cu ea la uşă revendicându-şi iubirea vieţii taman la masa de duminică. Deci nu lăsa loc de intrepretări.

Nu-ţi neglija nevasta/ prietena. Aşa se nasc bănuielile întemeiate (nu că alea fanteziste nu ar exista oricum, dar e bine să nu pui gaz pe foc).

Nu fi tâmpit să comunici cu amanta de pe telefonul “oficial”. Pentru asta s-au inventat cartelele pre-pay şi telefoanele de 2 lei (doar pentru apeluri şi sms-uri), conturile de mail etc. Nu vă daţi în stambă pe Facebook.

Nu frecventa aceleaşi locuri şi cu nevasta şi cu amanta. E dubios ca un chelner de crâşmă să te felicite discret pentru noua cucerire când vrei să iei masa cu nevasta în oraş.

Fii atent la detalii: fără fire blonde când nevasta e brunetă, chiloţi uitaţi aiurea prin maşină sau ambalaje de prezervative în coşul de gunoi.

Învaţă să faci back-up: dacă spui că te duci la bere cu băieţii, apăi şi băieţii trebuie să ştie că sunt la bere cu tine. Just in case.

Închide-ţi telefonul noaptea. În felul ăsta eviţi să primeşti sms-uri duioase la 3 dimineaţa, că pe ea a apucat-o dorul de tine.

Cel mai important: nu te apuca să îţi înşeli nevasta dacă o iubeşti.

Sursa foto

Share on Facebook
Bookmark the permalink.

About Catalin

Not yet :)

One Response to Cum să îţi înşeli nevasta cu succes

  1. Pingback: Sfaturi… practice | Jurnal Intim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *