Când crezi că lumea a înnebunit suficient…

… dai peste o știre ca asta. Care chiar pare o poveste clasică între bagaboanta satului și idiotul satului.

Un bărbat s-a dus la Judecătoria Lipova, județul Arad, și a cerut instanței să o oblige pe vecina acestuia să-i devină AMANTĂ.
De la revendicarea moștenirii lui Ștefan cel Mare și reclamarea lui Dumnezeu că nu îndeplinește rugăciunile, asta e una dintre cele mai bizare solicitări făcută vreodată unei instanțe din România. (…)
Constată că prin cererea înregistrată la Judecătoria Lipova sub nr. 580 în data de 8 mai 2013, timbrată, reclamantul TG în contradictoriu cu pârâta APF, a solicitat obligarea pârâtei, prin lege, să devină amanta reclamantului. (link știre)

Ai crede că după atâta amar de evoluție, exemplarele din specia umană ar trebui să fie capabile de niște lucruri simple, cum ar fi să știi că un tribunal nu poate obliga pe cineva (chiar dacă e bagaboanta satului) să se culce cu tine. Un asemenea precedent legal probabil ar bloca sistemul de justiție în mai puțin de 5 zile, pentru că probabil sunt mii de nebuni care s-ar grăbi la judecător să obțină un „ceferticat” care să le dea dreptul la fofoloancă obligatorie. Îmi și închipui o scenă la tribunal: dom’ judecător, ăsta o vrut și anal, deși în decizia Curții nu scrie așa ceva. Iar decizia de înțelegere amiabilă, sau cu acordul părților, ar conține ceva de genul “să o bage și acolo, dar numai puțin și pentru scurt timp” :).

Serios vorbind acum, n-ar trebui să existe totuși un soi de filtru pentru motivele pentru care te poți duce la tribunal? Că totuși e pe banii noștri…

Sursa foto

Share on Facebook
Tagged , , , . Bookmark the permalink.

About Catalin

Not yet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.